Домашно светло

 • 7W прилагодлив LED downlight IP20 преден 3CCT кој може да се префрли

  7W прилагодлив LED downlight IP20 преден 3CCT кој може да се префрли

  Димензии 5RS143 Вкупна моќност 7W Големина 95×40mm Пресек φ83mm lm 500lm CCT Променлив 2700K 3000K Затемнет до затоплување Двигател без алат Специјалист ODM снабдувач на производи за LED долна светлина Ледијантното осветлување е фокусиран на клиентите, професионален производител и „водечки LED ориентиран кон технологијата“ од 2005 година. Со 30 членови на персоналот за истражување и развој, Lediant приспособува за вашиот пазар.Ние дизајнираме и произведуваме лед светла погодни за широк спектар на апликации...
 • 10W/12W led долни светла IP44 Предни 3CCT со можност за префрлување

  10W/12W led долни светла IP44 Предни 3CCT со можност за префрлување

  Dimensions 5RS142-1 Total Power 10W/12W Size 110×35mm Cutout φ85-90mm lm 950lm CCT Changeable 3000K 4000K 6000K Version1 5RS142-2 Total Power 10W/12W Size 110×35mm Cutout φ85-90mm lm 950lm CCT Changeable 3000K 4000K 6000K Version2 Specialist Снабдувачот на ODM на производи за ЛЕД светло осветлување Lediant е водечки производител на LED светло фокусирани на клиентите, професионални и „технолошки ориентирани“ од 2005 година. Со 30 членови на персоналот за истражување и развој, Lediant cu...
 • Loire 6W „Сè-во-едно“ LED осветлување

  Loire 6W „Сè-во-едно“ LED осветлување

  Семејството Loire е навистина СЕ-ВО-ЕДНО комерцијално светло достапно со фиксирана рамка, ориентирана рамка и додатоци за длабоки прегради.5RS234 Вкупна моќност 6W Големина 61,6*31mm Пресек φ68-70mm Основни лумени CCT 550~600 2700K 3000K 4000K Лумени со низок сјај CCT UGR 350~450 2700K 30100K
 • Ново CRI 95 затемнување до загревање, променливо 7W LED Downlight

  Ново CRI 95 затемнување до загревање, променливо 7W LED Downlight

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување (максимум) 7W 5RS143-2 95*40 φ85 ≥75 lm/W Карактеристики и предности CCT може да се префрли меѓу 2700K, 3000K или DIM TO WARM.Затемнувач со повеќето водечки и затемнети рабови COB чип со висока ефикасност до 75 lm/w Уникатен термички дизајн, одлична дисипација на топлина Прилагодливи агли 40 степени.Аголот на зракот од 38° ја подобрува распределбата на светлината
 • 10W затемнување на навалување со низок отсјај на лед светлина – TILT 3 CCT може да се менува

  10W затемнување на навалување со низок отсјај на лед светлина – TILT 3 CCT може да се менува

  Светло со огноотпорно осветлување со LED затемнување за домашни апликации 3 температура на бојата што може да се префрли под магнетната рамка Опции за температура на бојата 3000K, 4000K или 6000K Уникатно дизајниран да го минимизира отсјајот на светлината (UGR<19) Достапен во фиксна и навалена верзија Затемнува со повеќето предни рабови и задни Затемнувачи на рабовите Chip-On-Board (COB) за извонреден излез на светлина со 850 плус лумени, висока ефикасност и долг век Заменливи магнетни рамки достапни во различни бои - бела / четка...
 • Ново 5W ECO Fire Rated Led Downlight-B

  Ново 5W ECO Fire Rated Led Downlight-B

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Код за напојување CCT Големина (A*B) Ефикасност на луменот (максимум) 5W 5RS131-4 3000K 81*66 φ70 ≥100 lm/W 5RS131-5 4000K 5RS130K 5RS130K и највисоки карактеристики edge и 6 мм. затемнувачи.Високо осветлување со 500lm корист од SMD чиповите, што е еквивалент на халогена GU10 светилка од 50 вати.Завршување во различни бои - Бело / брусен челик / Хром.Агол на зракот од 40° за подобрување на дистрибуцијата на светлината.Целосно тестиран за 30, 60 и 90 минути це...
 • 10W Три-боја затемнувачка огноотпорна лед светлина

  10W Три-боја затемнувачка огноотпорна лед светлина

  Карактеристики и предности Светло со огноотпорно осветлување со LED затемнување за домашни апликации 3 температура на бојата што може да се префрли под магнетната рамка Опции за температура на бојата 3000K, 4000K или 6000K Се затемнува со повеќето придушувачи на водечките рабови и задните рабови Chip-on-board (COB) за извонреден излез на светлина со 850 плус лумени, висока ефикасност и долг век Заменливи магнетни рамки достапни во различни бои - бела / брусен челик / хром / месинг / црна Уникатен дизајн на ладилник за одлични...
 • СЕ-ВО-ЕДНО COB 10W Низок отсјај (UGR<5) Долна светлина

  СЕ-ВО-ЕДНО COB 10W Низок отсјај (UGR<5) Долна светлина

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување 10W 5RS076 108*106mm φ100mm ≥70 lm/W
 • 7W три-боја затемнувачка светлина оценета за пожар (Вграден драјвер)

  7W три-боја затемнувачка светлина оценета за пожар (Вграден драјвер)

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување 7W 5RS128 88*83mm φ70mm ≥80 lm/W
 • 7W три-боја затемнувачка огноотпорна светлина (посебен драјвер)

  7W три-боја затемнувачка огноотпорна светлина (посебен драјвер)

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување 7W 5RS128 88*54mm φ65-70mm ≥80 lm/W
 • Ново 10W LED затемнувачко ЛЕД светло зад CCT што се преклопува со дифузер

  Ново 10W LED затемнувачко ЛЕД светло зад CCT што се преклопува со дифузер

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување (максимум) 10W 5RS142-2 110*39mm φ85-90mm ≥100 lm/W Карактеристики и предности 3 опции за температура на бојата што може да се префрли под магнетната рамка, температура во боја 3000K 3000K Се затемнува со повеќето затемнувачи на предните и задните рабови Висока ефикасност на светлината со 80lm/w придобивки од SMD чиповите Уникатен дизајн на ладилник за одлична дисипација на топлина Снабдување со стандарден австралиски приклучок и агол од 100° за подобрен...
 • Ново 12W LED затемнувачко ЛЕД светло зад CCT што се преклопува со дифузер

  Ново 12W LED затемнувачко ЛЕД светло зад CCT што се преклопува со дифузер

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Ефикасност на луменот за исклучување (макс) 12W 5RS142-1 110*39mm φ85-90mm ≥100 lm/W Карактеристики и предности 3 опции за температура на бојата што може да се префрли под магнетната рамка, температура во боја 3000K 3000K Затемнувач со повеќето затемнувачи на водечките и задните рабови Висока ефикасност на светлината со 100lm/w придобивки од SMD чиповите Уникатен дизајн на ладилник за одлична дисипација на топлина Снабдување со стандарден австралиски приклучок и агол од 100° за подобрување...
 • Нов 5W ECO Fire Rated Led Downlight-A

  Нов 5W ECO Fire Rated Led Downlight-A

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Код за напојување CCT Големина (A*B) Ефикасност на луменот (макс) 5W 5RS131-1 3000K 81*53 φ70 ≥100 lm/W 5RS131-2 4000K 5RS130K 5RS130K највозвишени и 30 врвни карактеристики mm6 затемнувачи.Високо осветлување со 500lm корист од SMD чиповите, што е еквивалент на халогена GU10 светилка од 50 вати.Завршување во различни бои - Бело / брусен челик / Хром.Агол на зракот од 40° за подобрување на дистрибуцијата на светлината.Целосно тестиран за 30, 60 и 90 минути це...
 • Нова верзија од 7W, тенок затемнет до загревање, променлив LED Downlight-Lens верзија

  Нова верзија од 7W, тенок затемнет до загревање, променлив LED Downlight-Lens верзија

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Големина (C*D*E*F*G) Отсечена ефикасност на луменот (макс) 7W 5RS144-6 82*31 58*62*150*20*39 φ68 ≥80 lm/W Карактеристики и придобивки CCT може да се префрли меѓу 2700K, 3000K или DIM TO WARM преку прекинувачот на драјверот.Затемнувач со повеќето водечки и затемнети рабови COB чип со висока ефикасност до 80 lm/w Уникатен термички дизајн, одлична дисипација на топлина Прилагодливи агли 40 степени.Аголот на зракот од 38° ја подобрува дистрибуцијата на светлината - гаранција од 5 години
 • Нова верзија од 7W, тенок затемнет до загревање, променлив ЛЕД-релектор за релектор

  Нова верзија од 7W, тенок затемнет до загревање, променлив ЛЕД-релектор за релектор

  СПЕЦИФИКАЦИЈА Големина на шифрата за напојување (A*B) Големина (C*D*E*F*G) Отсечена ефикасност на луменот (макс) 7W 5RS144-5 82*31 58*62*150*20*39 φ68 ≥80 lm/W Карактеристики и придобивки CCT може да се префрли меѓу 2700K, 3000K или DIM TO WARM преку прекинувачот на драјверот.Затемнувач со повеќето водечки и затемнети рабови COB чип со висока ефикасност до 80 lm/w Уникатен термички дизајн, одлична дисипација на топлина Прилагодливи агли 40 степени.Аголот на зракот од 38° ја подобрува дистрибуцијата на светлината - гаранција од 5 години
12Следно >>> Страница 1/2