За нас

Производител на LED Downlight

Lediant Lighting има своја фабрика лоцирана во градот Сужоу, која е околу 2 часа возење до Шангај.Основана во 2005 година, Radiant е група на високотехнолошки претпријатија кои се специјализирани за истражување и развој, производство, продажба и сервис на професионални производи со led downlight.

Со 30 членови на персоналот за истражување и развој, Lediant се прилагодува за вашиот пазар.Сите производи што се продаваат од Radiant се производи отворени за алатки и имаат своја иновација додадена на вредноста.Lediant може да понуди еднократна услуга од дизајн на производи, алатки, дизајн на пакети и креирање видео.

Фабриката зафаќа површина од 9000 квадратни метри и има повеќе од 180 вработени.Можеме да испорачаме нарачка на големо за 20 дена и сме флексибилни за мали нарачки и итна испорака.

Ледиант презема одговорност и прави се за да се придржува до неа.Работењето на фабриката целосно ги следи стандардите ISO9001, ISO4001 и BSCI.А администрацијата на 6S е многу добро изведена во фабриката.Јасен, уреден и уреден впечаток е она што секогаш можеме да го доставиме до оние кои не посетиле.

Ние веруваме дека нашите луѓе се срцето на Radiant Lighting и дека имаме талент, инфраструктура и посветеност да им служиме на нашите клиенти според највисоките стандарди.Ги почитуваме авторските права, иновациите и создавањето.

Добредојдовте во истрагата и посетете го Lediant Lighting.