Специјалист ODM добавувач на производи со led downlight

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

MAGIC СЕ-ВО-ЕДНО Комерцијално LED Downlight

  • Опции за затемнување DALI / 0-10V
  • Опции за заменливи рефлектори
  • Префрлив CCT (3000K/4000K/6000K)
  • Висока ефикасност 105lm/w