ODM услуги

Нашите Озрачени осветлување професионален дизајн и инженеринг тимови да креирате кориснички производи кои им овозможуваат на корисниците да се разликува од конкурентите и да се постигне максималната вредност во нивните локални пазари. Нашата мулти-јазична услуги на клиентите менаџери работат точно да се разбере на барањата на сите клиенти и да се обезбеди водечка индустрија стандарди услуга, пред, за време и по договори заврши.

8e6d4248

дефинирање на
маркетинг и дизајн тим Озрачени нуди идеи врз основа на барањата на клиентите и да се овие идеи во вистински производи за продажба. Ние секогаш реагираат брзо и професионално.

buttom4444

дизајн
Сите вградна направени во Озрачени осветлување е само-дизајнирани и направени врз основа на барањата на клиентите. ODM услуга е нашата предност во однос на другите.

buttom4444

60ff5d20
15d2cbdb

пропаганда
Озрачени осветлување можат да работат со клиенти да им обезбеди на клиентите со потребните објавување и медиумите видео сервис.

buttom4444

пакување
Озрачени осветлување може да обезбеди дизајн пакет на услуги, ако е потребно. Да се направи на пакет соодветна, компактен и заштеда на трошоци на товар е главната извршување.

buttom4444

98e4f880
1ae035b0

производство
Нашите месечни производствен капацитет е над 500 илјади. Озрачени осветлување може да донесе налози врз основа на клиенти по барање брзо и има флексибилност за да се исполнат посебни барања.

buttom4444

квалитет инспекција
на ISO9001, светли осветлување цврсто се држи до постапката за испитување и контрола на квалитетот за да се обезбедат квалитетни производи.

buttom4444

63169186
0cee3a77

сертификација
Озрачени осветлување прави сигурни дека производот е целосно во согласност со стандардот за тестирање на целниот пазар и да добијат сертификат.

buttom4444

По-продажба
Бидејќи ние дизајнира и произведува само по себе, Озрачени осветлување може да им понуди на сите круг по продажба на услуги во секое време кога ќе ни треба.

buttom4444

109d63af


WhatsApp Online Chat !