Potongan Service

Desain lan engineering profesional tim sumringah Lighting kita bisa nggawe produk selaras sing ngaktifake pelanggan kanggo mbedakake saka saingan lan entuk nilai maksimum ing pasar lokal. Multi-lingual layanan customer Managers karya kita kanthi ngerti syarat kabeh pelanggan lan nyedhiyani industri standar layanan anjog sadurunge, sak lan sawise kontrak lengkap.

8e6d4248

mesthi
marketing lan desain tim sumringah kang nawakake gagasan adhedhasar requirement customer lan gagasan iki produk nyata for sale. Kita tansah tumindak sakcepete lan ahli.

buttom4444

desain
Kabeh cahaya digawe ing sumringah Lighting lan digawe adhedhasar requirement customer dirancang poto-. Potongan layanan kauntungan kita marang wong.

buttom4444

60ff5d20
15d2cbdb

propaganda
sumringah Lighting bisa karo customer kanggo nyedhiyani customer karo layanan video publikasi lan media sing dibutuhake.

buttom4444

packing
sumringah Lighting bisa nyedhiyani layanan desain paket yen perlu. Kanggo nggawe paket tepat, kompak lan biaya daya ing barang iku nguber utama.

buttom4444

98e4f880
1ae035b0

Produksi
kapasitas produksi saben wulan Kita liwat 500K. Lighting sumringah bisa ngirim pesenan adhedhasar pelanggan saben requirement cepet lan wis keluwesan ketemu requirement khusus.

buttom4444

Quality pengawasan
Ing ISO9001, sumringah Lighting kuwat teken menyang testing lan pengawasan kualitas prosedur kanggo ngirim produk kualitas.

buttom4444

63169186
0cee3a77

Certification
sumringah Lighting ndadekake manawa produk kanthi tundhuk karo target pasar testing standar lan diwenehi sertifikat.

buttom4444

Sawise-sales
Awit kita designs lan pabrik dhewe, Lighting sumringah bisa kurban layanan sawise-sale babak ing sembarang wektu nalika sampeyan kudu kita.

buttom4444

109d63af


WhatsApp Online Chat !