ODM Service

Desain sarta rékayasa profésional tim pancaran cahaya kami bisa nyieun produk ngaropéa nu ngaktipkeun konsumén pikeun kalan ti pesaing sarta ngahontal nilai maksimum dina pasar lokal maranéhanana. Multi lingual layanan palanggan manajer karya urang pikeun akurat ngartos sarat sadaya para nasabah sarta nyadiakeun Industri standar layanan ngarah samemeh, nalika jeung sanggeus kontrak lengkep.

8e6d4248

watesan
pamasaran jeung desain tim pancaran urang nawarkeun ideu dumasar kana sarat customer tur meunangkeun gagasan ieu kana produk nyata pikeun dijual. Simkuring salawasna meta promptly na professionally.

buttom4444

rarancang
Sadaya downlight dilakukeun dina pancaran cahaya nyaéta sarta dijieun dumasar kana sarat customer dirancang timer. ODM jasa mangrupa kaunggulan urang ngalawan batur.

buttom4444

60ff5d20
15d2cbdb

propaganda
pancaran cahaya bisa digawekeun ku customer nyadiakeun customer kalayan layanan vidéo ieu publikasi sarta média diperlukeun.

buttom4444

pak-pakan
pancaran cahaya bisa nyadiakeun layanan design pakét lamun diperlukeun. Nyieun iket ditangtoskeun, ci jeung ongkos hemat kana angkutan barang teh ngungudag utama.

buttom4444

98e4f880
1ae035b0

produksi
kapasitas produksina bulanan kami téh leuwih 500K. Cahaya pancaran bisa nganteurkeun pesenan dumasar kana konsumén per sarat gancang sarta boga kalenturan papanggih sarat husus.

buttom4444

kualitas Inspection
Dina ISO9001, pancaran cahaya pageuh batang ka nguji sarta pamariksaan kualitas prosedur pikeun nganteurkeun produk kualitas.

buttom4444

63169186
0cee3a77

sertipikasi
pancaran cahaya ngajadikeun yakin produk nu pinuh luyu jeung target pasar nguji baku sarta ménta bijil.

buttom4444

Sanggeus-jualan
Saprak kami desain na manufactures ku sorangan, cahaya pancaran tiasa nawiskeun kabeh jasa saatos-diobral babak iraha wae sawaktos Anjeun butuh urang.

buttom4444

109d63af


WhatsApp Online Chat !