Shërbimi ODM

Radiant Lighting Design dhe inxhinierike profesionale ekipet tona mund të krijojnë produkte të përpunuara që mundësojnë klientëve të dallojnë nga konkurrentët dhe për të arritur vlerën maksimale në tregjet e tyre lokale. Shërbimi ndaj klientit multi-gjuhësor ynë menaxherët e punës për të kuptuar me saktësi kërkesat e të gjithë konsumatorëve dhe të sigurojë të industrisë standardeve të shërbimit kryesor para, gjatë dhe pas kontratave të plotë.

8e6d4248

Përcaktimi
marketingut dhe Design Team rrezatues ofron ide në bazë të kërkesave të konsumatorëve dhe për të marrë këto ide në produkte reale për shitje. Ne gjithmonë të veprojë menjëherë dhe në mënyrë profesionale.

buttom4444

dizajni
I gjithë downlight bërë në rrezatues Lighting është vetë-projektuar dhe bërë në bazë të kërkesave të konsumatorëve. Shërbimi ODM është avantazh tonë kundër të tjerëve.

buttom4444

60ff5d20
15d2cbdb

propagandë
Radiant Lighting mund të punojnë me të konsumatorëve për të siguruar klientit me publikimin dhe media të shërbimit të kërkuar videove.

buttom4444

paketim
Radiant Lighting mund të ofrojnë shërbim të projektimit paketë nëse është e nevojshme. Për të bërë paketa e duhur, kursim kompakt dhe me kosto të mallrave është ndjekja kryesore.

buttom4444

98e4f880
1ae035b0

prodhim
kapacitet mujor prodhimi ynë është mbi 500K. Lighting Radiant mund të japë urdhra të bazuar në konsumatorët për kërkesat e shpejt dhe ka fleksibilitet për të përmbushur kërkesë të veçantë.

buttom4444

Quality Inspektimi
nën ISO9001, Radiant ndriçimit në mënyrë të vendosur shkopinj në procedurën e testimit dhe të inspektimit të cilësisë për të ofruar produkte të cilësisë.

buttom4444

63169186
0cee3a77

vërtetim
Radiant ndriçimit e bën të sigurt se produkti përputhet plotësisht me standardin e testimit të tregut të synuar dhe të marrë certifikatën.

buttom4444

Pas shitjeve
pasi ne harton dhe prodhon në vetvete, Ndriçimi Radiant mund të ofrojmë të gjitha rrumbullakët pas shitjes shërbimi në çdo kohë kur keni nevojë për ne.

buttom4444

109d63af


WhatsApp Online Chat !