Downlight brendshme

Radiant downlight brendshme kujdeset për jetën e njerëzve në të gjitha vendet përreth dhe të ndryshme. Fire vlerësuarat downlight bën që jetojnë të sigurt. Anim dhe kënd të ndryshueshme rreze vendosjen downlight japin ndriçim fokus në drejtimin e duhur. IP65 downlight mund të parandaluar e ujit dhe të depërtimit të lartë lagështia. RA lartë dhe të CRI të jetesës tuaj më reale. Ulët të lehta llamburit bën të shëndetshme të lehta. kosto të arsyeshme dhe instalime elektrike të lehtë të bëjë faturën tuaj pak.
Key Features:

Commercial Downlight

downlight Radiant komerciale bie në dy vargjet për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregut - buxhetin dhe Kryeministri. Këto pajisje janë zëvendësim designable e CFL dhe PL dritë. Për shkak të kohës ndriçimit të gjatë dhe zonë të veçantë të përdorura, downlight Radiant komerciale jep 5 vjet garanci dhe të ofrojë mundësi më të ndryshueshme funksion në një llambë. Gjithashtu opsion ndryshme optike mund të ofrojë përdorues shumë zgjedhje të projektimit të lehta skenën.

Key Features:

SMART Downlight

downlight rrezatues zgjuar kontrollohet me anë të APP duke përdorur teknologjinë Bluetooth. Për të lehtësuar njerëzit shqetësime lidhur me kontrollin e papërshtatshëm apo të humbur telefon, ne kemi kaloni mur të ndeshjes. Teknologjinë më të fundit mundëson downlight ynë zgjuar më shumë në përputhje me sistemin e të tjerët. Përveç kontrollit, funksioni i fuqishëm i llambës është një krijesë. Ajo ka dritë kryesore dhe të lehta drite në të bardhë dhe RGB cili është i përshtatshëm për aplikime të ndryshme. Me downlight rrezatues zgjuar, ju mund të bëni padi llambë disponimin tuaj në çdo kohë dhe çdo ku në prekjen e një telefoni.
Key Features:

Shërbimi ODM

Radiant Lighting Design dhe inxhinierike profesionale ekipet tona mund të krijojnë produkte të përpunuara që mundësojnë klientëve të dallojnë nga konkurrentët dhe për të arritur vlerën maksimale në tregjet e tyre lokale. shërbimi ndaj klientit multi-gjuhësor ynë menaxherët e punës për të kuptuar me saktësi kërkesat e të gjithë konsumatorëve dhe të sigurojë të industrisë standardeve të shërbimit kryesor para, gjatë dhe pas kontratave të plotë.


WhatsApp Online Chat !